Hemköp

Grillat libabröd med saltgurka och honung

Snabba snittar som imponerar! Sött, salt och syrligt i samma tugga när grillat libabröd möter honung, saltgurka och crème fraîche.

15 min

Grillat libabröd med saltgurka och honung

Ingredienser

  • 2 st
    libabröd (orientaliska tunnbröd av vete eller råg)
  • 1 msk
    olivolja
  • 2 dl
    crème fraiche
  • 150 g
    saltgurka, ca 2 st större gurkor
  • 0.5 dl
    flytande honung
  • 1 kruka
    dill
  • 1 nypa
    svartpeppar

Gör så här

1. Pensla libabröden med olivolja och grilla tills de fått lite färg. Håll koll så de inte bränns.

2. Skär varje bröd i ca 8-10 bitar.

3. Dela gurkan i mindre bitar, plocka dillen. Mortla svartpeppar grovt.

4. Bred på en klick crème fraiche på varje libabröd och toppa med gurkbitar.

5. Ringla över honung och toppa med dill och peppar. Servera genast.

18 portioner

80,80 kr
Hemköp chat icon