Grillat libabröd med saltgurka och honung

Snabba snittar som imponerar! Sött, salt och syrligt i samma tugga när grillat libabröd möter honung, saltgurka och crème fraîche.

15 min

7 ingredienser


Köpklart recept för totalt

69,85 kr

Grillat libabröd med saltgurka och honung
  • 2 st

    libabröd (orientaliska tunnbröd av vete eller råg)

  • 1 msk

    olivolja

  • 2 dl

    crème fraiche

  • 150 g

    saltgurka, ca 2 st större gurkor

  • 0.5 dl

    flytande honung

  • 1 kruka

    dill

  • 1 nypa

    svartpeppar

Ingredienser

  • 2 st

    libabröd (orientaliska tunnbröd av vete eller råg)

  • 1 msk

    olivolja

  • 2 dl

    crème fraiche

  • 150 g

    saltgurka, ca 2 st större gurkor

  • 0.5 dl

    flytande honung

  • 1 kruka

    dill

  • 1 nypa

    svartpeppar

Gör så här

1. Pensla libabröden med olivolja och grilla tills de fått lite färg. Håll koll så de inte bränns.

2. Skär varje bröd i ca 8-10 bitar.

3. Dela gurkan i mindre bitar, plocka dillen. Mortla svartpeppar grovt.

4. Bred på en klick crème fraiche på varje libabröd och toppa med gurkbitar.

5. Ringla över honung och toppa med dill och peppar. Servera genast.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

69,85 kr

Köpklart recept för

69,85 kr