Grillat libabröd med saltgurka och honung
Snabba snittar som imponerar! Sött, salt och syrligt i samma tugga när grillat libabröd möter honung, saltgurka och crème fraîche.
15 min
7 ingredienser
Köpklart recept för totalt
124,65 kr
2 st
libabröd (orientaliska tunnbröd av vete eller råg)
1 msk
olivolja
2 dl
crème fraiche
150 g
saltgurka, ca 2 st större gurkor
0.5 dl
flytande honung
1 kruka
dill
1 nypa
svartpeppar
Ingredienser
2 st
libabröd (orientaliska tunnbröd av vete eller råg)
1 msk
olivolja
2 dl
crème fraiche
150 g
saltgurka, ca 2 st större gurkor
0.5 dl
flytande honung
1 kruka
dill
1 nypa
svartpeppar
Gör så här
1. Pensla libabröden med olivolja och grilla tills de fått lite färg. Håll koll så de inte bränns.
2. Skär varje bröd i ca 8-10 bitar.
3. Dela gurkan i mindre bitar, plocka dillen. Mortla svartpeppar grovt.
4. Bred på en klick crème fraiche på varje libabröd och toppa med gurkbitar.
5. Ringla över honung och toppa med dill och peppar. Servera genast.
Inköpslista
Vi föreslår dessa varor
Varor du kan ha hemma
Köpklart recept för totalt
124,65 kr
Köpklart recept för
124,65 kr