Snabba snittar som imponerar! Sött, salt och syrligt i samma tugga när grillat libabröd möter honung, saltgurka och crème fraîche.
15 min
7 ingredienser
Köpklart recept för totalt
69,85 kr
2 st
libabröd (orientaliska tunnbröd av vete eller råg)
1 msk
olivolja
2 dl
crème fraiche
150 g
saltgurka, ca 2 st större gurkor
0.5 dl
flytande honung
1 kruka
dill
1 nypa
svartpeppar
2 st
libabröd (orientaliska tunnbröd av vete eller råg)
1 msk
olivolja
2 dl
crème fraiche
150 g
saltgurka, ca 2 st större gurkor
0.5 dl
flytande honung
1 kruka
dill
1 nypa
svartpeppar
1. Pensla libabröden med olivolja och grilla tills de fått lite färg. Håll koll så de inte bränns.
2. Skär varje bröd i ca 8-10 bitar.
3. Dela gurkan i mindre bitar, plocka dillen. Mortla svartpeppar grovt.
4. Bred på en klick crème fraiche på varje libabröd och toppa med gurkbitar.
5. Ringla över honung och toppa med dill och peppar. Servera genast.
Köpklart recept för totalt
69,85 kr
Köpklart recept för
69,85 kr