ca 450 g kycklinglårfilé
2 msk matolja
2 msk grön currypasta
2 1⁄2 dl kokosgrädde, Garant
4 dl vatten
1 tärning grönsaksbuljong
1 broccolihuvud i buketter
2 skivade morötter
1 röd paprika
salt och peppar
1 pressad lime
ca 200 g glasnudlar
1⁄2 kruka koriander
1⁄2 hackad röd chili
2 strimlade salladslökar
Ingredienser
ca 450 g kycklinglårfilé
2 msk matolja
2 msk grön currypasta
2 1⁄2 dl kokosgrädde, Garant
4 dl vatten
1 tärning grönsaksbuljong
1 broccolihuvud i buketter
2 skivade morötter
1 röd paprika
salt och peppar
1 pressad lime
ca 200 g glasnudlar
1⁄2 kruka koriander
1⁄2 hackad röd chili
2 strimlade salladslökar
Gör så här
1. Strimla kycklinglårfiléerna och stek gyllene i olja, tillsätt currypasta, kokosgrädde, vatten och buljongtärning. Låt koka samman ca 5 minuter.
2. Tillsätt grönsakerna och låt koka upp snabbt tills grönsakerna mjuknar men bibehåller krispigheten. Smaka av med salt, peppar och pressad lime.
3. Koka glasnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
4. Servera curryn i skålar med kokta glasnudlar. Toppa med koriander, chili, och salladslök.