30 min
Portioner: 4
ca 450 g kycklinglårfilé
2 msk matolja
2 msk grön currypasta
2 1⁄2 dl kokosgrädde, Garant
4 dl vatten
1 tärning grönsaksbuljong
1 broccolihuvud i buketter
2 skivade morötter
1 röd paprika
salt och peppar
1 pressad lime
ca 200 g glasnudlar
1⁄2 kruka koriander
1⁄2 hackad röd chili
2 strimlade salladslökar
1. Strimla kycklinglårfiléerna och stek gyllene i olja, tillsätt currypasta, kokosgrädde, vatten och buljongtärning. Låt koka samman ca 5 minuter.
2. Tillsätt grönsakerna och låt koka upp snabbt tills grönsakerna mjuknar men bibehåller krispigheten. Smaka av med salt, peppar och pressad lime.
3. Koka glasnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
4. Servera curryn i skålar med kokta glasnudlar. Toppa med koriander, chili, och salladslök.