Recept på grönsakswok med äggnudlar och tofu.
30 min
16 ingredienser
Köpklart recept för totalt
173,23 kr
250 g
äggnudlar
300 g
strimlad vitkål
1 påse
wokmix 500 g
4 msk
matolja
200 g
fast tofu
1 tsk
sambal oelek
1 tsk
skalad och riven ingefära
TOPPA MED
1 dl
salta cashewnötter
0.5 kruka
koriander
EGEN WOKSÅS
2 st
pressade vitlöksklyftor
2 msk
finhackad färsk ingefära
0.5 dl
japansk soja
0.5 dl
sweet chili sauce
1 tsk
sambal oelek
1 st
pressad lime
1 st
finhackat citrongräs
Allergiinformation
gluten, nötter, soja och ägg
250 g
äggnudlar
300 g
strimlad vitkål
1 påse
wokmix 500 g
4 msk
matolja
200 g
fast tofu
1 tsk
sambal oelek
1 tsk
skalad och riven ingefära
TOPPA MED
1 dl
salta cashewnötter
0.5 kruka
koriander
EGEN WOKSÅS
2 st
pressade vitlöksklyftor
2 msk
finhackad färsk ingefära
0.5 dl
japansk soja
0.5 dl
sweet chili sauce
1 tsk
sambal oelek
1 st
pressad lime
1 st
finhackat citrongräs
Allergiinformation
gluten, nötter, soja och ägg
1. Koka nudlarna enligt anvisning på paketet och spola i kallt vatten.
2. Strimla vitkålen.
3. Hetta upp oljan i en wokpanna och stek wokmix och vitkål på hög värme i omgångar så att de behåller krispigheten.
4. Skär tofun i kuber och stek gyllene och krispiga i matolja. Vänd runt med lite sambal oelek och riven ingefära för extra smak.
5. Blanda samman allt till woksåsen.
6. Blanda alla grönsaker i wokpannan, vänd ner nudlarna, tofun och servera med woksåsen.
Köpklart recept för totalt
173,23 kr
Köpklart recept för
173,23 kr