30 min
9 ingredienser
Köpklart recept för totalt
74,74 kr
4 bitar
lax
500 g
kålrot, tärnad
1 tsk
rörsocker
1 st
citron, saft och rivet skal
1 msk
smör
1 msk
rapsolja
0.5 tsk
salt
2 krm
nymalen svartpeppar
2 stjälkar
bladselleri med blast, skivad
4 bitar
lax
500 g
kålrot, tärnad
1 tsk
rörsocker
1 st
citron, saft och rivet skal
1 msk
smör
1 msk
rapsolja
0.5 tsk
salt
2 krm
nymalen svartpeppar
2 stjälkar
bladselleri med blast, skivad
1. Skala och skär kålroten i ca 2 cm stora bitar. Stek gyllenbrun i olja och smör 7–8 min, tillsätt raörsocker, citronsaft och citronskal
2. Krydda laxbitarna med salt och peppar och halstra i het panna utan något fett.
3. Vänd selleri och selleriblasten i lite rapsolja och citronsaft, smaka av med salt och peppar.
Köpklart recept för totalt
74,74 kr
Köpklart recept för
74,74 kr