Hemköp
SvgIconSearch

Halstrad lax med rödkålssallad

SvgIconTime30 min
Halstrad lax med rödkålssallad

Ingredienser

  • 4 bitar
    lax á 125-170 gram/port
  • 2 krm
    salt, eller efter smak
  • 2 krm
    svartpeppar, eller efter smak
  • 1 dl
    torrostade pumpakärnor

KÅLSALLAD

  • 400 g
    rödkål, strimlad
  • 2 stycken
    salladslökar
  • 1 st
    morot
  • 1 st
    blodgrape
  • 1 påse
    babyspenat
  • 1 knippe
    strimlade koriander
  • 1.5 dl
    majonnäs
  • 0.5 dl
    matlagningsyoghurt
  • 2 krm
    salt, eller efter smak
  • 1 krm
    svartpeppar, eller efter smak

Gör så här

1. KÅLSALLAD: Strimla rödkålen och salladslöken, skala och slanta moroten. Fräs dem 2–3 min.

2. Skala grapen och skär i cm-stora tärningar, blanda med spenat, koriander, majonnäs, yoghurt, salt och peppar.

3. Krydda laxen med salt och peppar, halstra i het panna och servera med kålsallad och toppa med lite rostade pumpafrön.

SvgIconCart4 portioner

400,85 kr
Hemköpskedjan AB, 107 69 Stockholm
Ladda ner vår app på
app store
google play
Hemköp chat icon