30 min
14 ingredienser
Köpklart recept för totalt
161,54 kr
4 bitar
lax á 125-170 gram/port
2 krm
salt, eller efter smak
2 krm
svartpeppar, eller efter smak
1 dl
torrostade pumpakärnor
KÅLSALLAD
400 g
rödkål, strimlad
2 st
salladslökar
1 st
morot
1 st
blodgrape
1 påse
babyspenat
1 knippe
strimlade koriander
1.5 dl
majonnäs
0.5 dl
matlagningsyoghurt
2 krm
salt, eller efter smak
1 krm
svartpeppar, eller efter smak
Allergiinformation
mjölkprotein, fisk eller skaldjur och laktos
4 bitar
lax á 125-170 gram/port
2 krm
salt, eller efter smak
2 krm
svartpeppar, eller efter smak
1 dl
torrostade pumpakärnor
KÅLSALLAD
400 g
rödkål, strimlad
2 st
salladslökar
1 st
morot
1 st
blodgrape
1 påse
babyspenat
1 knippe
strimlade koriander
1.5 dl
majonnäs
0.5 dl
matlagningsyoghurt
2 krm
salt, eller efter smak
1 krm
svartpeppar, eller efter smak
Allergiinformation
mjölkprotein, fisk eller skaldjur och laktos
1. KÅLSALLAD: Strimla rödkålen och salladslöken, skala och slanta moroten. Fräs dem 2–3 min.
2. Skala grapen och skär i cm-stora tärningar, blanda med spenat, koriander, majonnäs, yoghurt, salt och peppar.
3. Krydda laxen med salt och peppar, halstra i het panna och servera med kålsallad och toppa med lite rostade pumpafrön.
Köpklart recept för totalt
161,54 kr
Köpklart recept för
161,54 kr