Recept från i säsong: februari 2017
20 min
8 ingredienser
Köpklart recept för totalt
164,80 kr
1 st
citron, skuren i filéer
2 fp
kammusslor
100 g
smör
1 burk
fiskrom, t ex stenbits-/, forell- /eller sikrom.
0.5 dl
mandel
1 krm
salt, efter smak
1 krm
nymalen svartpeppar, efter smak
1 knippe
dill
Allergiinformation
mjölkprotein, fisk eller skaldjur, nötter och laktos
1 st
citron, skuren i filéer
2 fp
kammusslor
100 g
smör
1 burk
fiskrom, t ex stenbits-/, forell- /eller sikrom.
0.5 dl
mandel
1 krm
salt, efter smak
1 krm
nymalen svartpeppar, efter smak
1 knippe
dill
Allergiinformation
mjölkprotein, fisk eller skaldjur, nötter och laktos
1. Filéa citronen.
2. Rosta mandeln i en torr panna tills de fått fin färg.
3. Stek pilgrimsmusslorna gyllene i lite smör 1 minut på var sida. Ta upp musslorna. Tillsätt resterande smör och låt smälta. Vänd i rostad mandel, citronfiléer samt forellrom snabbt.
4. Servera musslorna nystekta med det varma mandelsmöret, garnera med dill.
Köpklart recept för totalt
164,80 kr
Köpklart recept för
164,80 kr