Alla barns favorit blir ännu godare när de är hemlagade, vi pratar såklart om fiskpinnar! Och den här varianten på fiskpinnar på fryst tork är faktiskt enklare än det låter. Panera frysta torskblock, vänd i mjöl, ägg och ströbröd och stek sedan i en panna tills de är riktigt frasiga och goda. Servera fiskpinnarna med potatis, sallad, sås och lite kokta gröna ärter. Och lite pressad citron, såklart!
30 min
6 ingredienser
Köpklart recept för totalt
121,85 kr
400 g
torsk
1 nypa
salt
1 nypa
peppar
1 dl
vetemjöl
2 st
ägg
2 dl
ströbröd
Allergiinformation
gluten, fisk eller skaldjur och ägg
400 g
torsk
1 nypa
salt
1 nypa
peppar
1 dl
vetemjöl
2 st
ägg
2 dl
ströbröd
Allergiinformation
gluten, fisk eller skaldjur och ägg
Tips! Fiskpinnar är ju så gott med en kall sås till. Servera fiskpinnarna med köpt eller hemmagjord remouladsås, eller en sås på majonnäs, finhackat äpple, finhackad saltgurka, curry, salt och peppar.
Köpklart recept för totalt
121,85 kr
Köpklart recept för
121,85 kr