En blivande vardagsklassiker? Det borde den bli! Det här receptet är enkelt att laga mitt i veckan och smakar himmelskt. Häll över så mycket teriyakisås du själv vill på fisken.
7 ingredienser
Köpklart recept för totalt
304,20 kr
500 g
laxfilé
3 dl
ris
400 g
färsk mangold, strimlad
1 st
vitlöksklyfta
2 msk
olja
2 dl
teriyakisås
25 g
rostade cashewnötter, grovhackade
Allergiinformation
fisk eller skaldjur
500 g
laxfilé
3 dl
ris
400 g
färsk mangold, strimlad
1 st
vitlöksklyfta
2 msk
olja
2 dl
teriyakisås
25 g
rostade cashewnötter, grovhackade
Allergiinformation
fisk eller skaldjur
1. Koka riset. Skär laxen i 4 skivor.
2. Fräs mangold och vitlök i 1 msk olja ca 2 minuter.
3. Stek laxen i olja i panna ca 2 minuter på varje sida.
4. Häll över teriyakisås och strössla på cashewnötter. Servera med kokt ris.
Köpklart recept för totalt
304,20 kr
Köpklart recept för
304,20 kr