Japansk lax med mangold

En blivande vardagsklassiker? Det borde den bli! Det här receptet är enkelt att laga mitt i veckan och smakar himmelskt. Häll över så mycket teriyakisås du själv vill på fisken.

7 ingredienser


Köpklart recept för totalt

304,20 kr

Japansk lax med mangold
  • 500 g

    laxfilé

  • 3 dl

    ris

  • 400 g

    färsk mangold, strimlad

  • 1 st

    vitlöksklyfta

  • 2 msk

    olja

  • 2 dl

    teriyakisås

  • 25 g

    rostade cashewnötter, grovhackade

Allergiinformation

fisk eller skaldjur

Ingredienser

  • 500 g

    laxfilé

  • 3 dl

    ris

  • 400 g

    färsk mangold, strimlad

  • 1 st

    vitlöksklyfta

  • 2 msk

    olja

  • 2 dl

    teriyakisås

  • 25 g

    rostade cashewnötter, grovhackade

Allergiinformation

fisk eller skaldjur

Gör så här

1. Koka riset. Skär laxen i 4 skivor.

2. Fräs mangold och vitlök i 1 msk olja ca 2 minuter.

3. Stek laxen i olja i panna ca 2 minuter på varje sida.

4. Häll över teriyakisås och strössla på cashewnötter. Servera med kokt ris.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

304,20 kr

Köpklart recept för

304,20 kr