Stekt lök, vispgrädde och kryddpeppar gör de här köttbullarna till julbordets absoluta favoriter. De smakar precis som de ska! Bara att börja trilla.
60 min
8 ingredienser
Köpklart recept för totalt
179,02 kr
500 g
blandfärs
1 st
ägg
1.25 dl
vispgrädde
1 st
stor kokt potatis, finriven
1 st
finhackad gul lök, stekt i smör
0.5 tsk
salt
1 tsk
nymalen svartpeppar
1 tsk
nymalen kryddpeppar
Allergiinformation
mjölkprotein, laktos och ägg
500 g
blandfärs
1 st
ägg
1.25 dl
vispgrädde
1 st
stor kokt potatis, finriven
1 st
finhackad gul lök, stekt i smör
0.5 tsk
salt
1 tsk
nymalen svartpeppar
1 tsk
nymalen kryddpeppar
Allergiinformation
mjölkprotein, laktos och ägg
1. Blanda köttfärsen med ägg, grädde, potatis och stekt lök.
2. Smaka av med salt, svartpeppar och kryddpeppar, låt stå i 30 min för att svälla.
3. Forma köttbullar med blöta händer och stek dem i en blandning av olja och smör.
Köpklart recept för totalt
179,02 kr
Köpklart recept för
179,02 kr