Hemköp

Kalkonburgare med brysselkålscoleslaw

God burgervariant

15 min

Kalkonburgare med brysselkålscoleslaw

Portioner: 4

Ingredienser

4 hamburgerbröd
4 dl grillat kalkon- eller kycklingkött i bitar

BRYSSELKÅLSCOLESLAW:
ca 400 g färsk brysselkål
1 morot
1 jalapeño
1 ½ dl majonnäs
1 msk äppelcidervinäger
salt, peppar

Gör så här

1. BRYSSELKÅLSCOLESLAW: Ansa och skär kålen i tunna skivor. Skala och riv moroten grovt. Ansa och skär jalapeño i tunna skivor. Blanda majonnäs och vinäger i en skål. Vänd ner kål, morot och jalapeño. Smaka av med salt och peppar.

2. Dela och grilla brödet.

3. Värm kalkonköttet. Servera det mellan bröd tillsammans med brysselkålscoleslawen.

Hemköp chat icon