Visste ni att risonipastan skapades som kompensation för att man saknade tillgängligheten av ris? Vi tycker att risonipastan är ett gott och flexibelt tillbehör, där vi i detta recept väljer att göra en grönsaksrik risonisallad med saftiga kalkonfärsbiffar.
Har man andra grönsaker hemma så passar de flesta att ha i rätten. Risonipastan som blir över håller länge i skafferiet.
30 min
16 ingredienser
Köpklart recept för totalt
99,74 kr
Kalkonfärsbiffar
1 st
ägg
2 msk
ströbröd
1 msk
oregano
1 msk
soja
1 krm
svartpeppar
500 g
kalkonfärs
1 msk
olivolja
Dressing
30 g
babyspenat
0.5 dl
olivolja
2 msk
vatten
0.5 tsk
salt
0.5 tsk
vitvinsvinäger
1 krm
svartpeppar
Risonisallad
250 g
körsbärstomat
1 st
paprika
35 g
babyspenat
Allergiinformation
gluten och ägg
Kalkonfärsbiffar
1 st
ägg
2 msk
ströbröd
1 msk
oregano
1 msk
soja
1 krm
svartpeppar
500 g
kalkonfärs
1 msk
olivolja
Dressing
30 g
babyspenat
0.5 dl
olivolja
2 msk
vatten
0.5 tsk
salt
0.5 tsk
vitvinsvinäger
1 krm
svartpeppar
Risonisallad
250 g
körsbärstomat
1 st
paprika
35 g
babyspenat
Allergiinformation
gluten och ägg
Köpklart recept för totalt
99,74 kr
Köpklart recept för
99,74 kr