Hemköp

Kallrökt hälleflundra med kokt potatis, rosépeppar och stenbitsrom

Recept från MSC
Foto: Lennart Weibull

30 min

Kallrökt hälleflundra med kokt potatis, rosépeppar och stenbitsrom

Portioner: 4

Ingredienser

200-300 g kallrökt liten grönländsk MSC-märkt hälleflundra
50-75 g röd MSC-märkt stenbitsrom
ca 800 g potatis
2 dl gräddfil
1 kruka dill
1 kruka vattenkrasse eller smörgåskrasse
1 citron
1 bit pepparrot
1 knippe rädisor
salt
rosé peppar

Gör så här

1. Koka potatisen, skala och riv pepparroten, skär citronen och rädisorna i klyftor och plocka örterna.

2. Servera 2-3 skivor kallrökt hälleflundra med kokt potatis, gräddfil, stenbitsrom, örter, citron och färskriven pepparrot.

3. Avsluta med rosépepparn.

Hemköpskedjan AB, 107 69 Stockholm
Ladda ner vår app på
app store
google play
Hemköp chat icon