Hemköp

Kallrökt hälleflundra med kokt potatis, rosépeppar och stenbitsrom

Recept från MSC
Foto: Lennart Weibull

30 min

Kallrökt hälleflundra med kokt potatis, rosépeppar och stenbitsrom

Portioner: 4

Ingredienser

200-300 g kallrökt liten grönländsk MSC-märkt hälleflundra
50-75 g röd MSC-märkt stenbitsrom
ca 800 g potatis
2 dl gräddfil
1 kruka dill
1 kruka vattenkrasse eller smörgåskrasse
1 citron
1 bit pepparrot
1 knippe rädisor
salt
rosé peppar

Gör så här

1. Koka potatisen, skala och riv pepparroten, skär citronen och rädisorna i klyftor och plocka örterna.

2. Servera 2-3 skivor kallrökt hälleflundra med kokt potatis, gräddfil, stenbitsrom, örter, citron och färskriven pepparrot.

3. Avsluta med rosépepparn.

Hemköp chat icon