En sallad av strimlade kålsorter du har kvar i kylskåpet. Ett gott tillbehör till de flesta rätter.
20 min
14 ingredienser
Köpklart recept för totalt
121,58 kr
1 påse
blandad kål (t.ex. brysselkål, vitkål, savoykål och svartkål)
1 st
äpple
1 st
rödlök
2 msk
äppelcidervinäger
0.5 tsk
salt
DRESSING
1 dl
crème fraîche
2 msk
olivolja
1 st
vitlöksklyfta
2 msk
citronjuice
1 msk
japansk soja
1 tsk
dijonsenap
1 knippe
knippe färska örter (t.ex. persilja och gräslök)
0.5 dl
pumpakärnor
Allergiinformation
mjölkprotein, laktos och soja
1 påse
blandad kål (t.ex. brysselkål, vitkål, savoykål och svartkål)
1 st
äpple
1 st
rödlök
2 msk
äppelcidervinäger
0.5 tsk
salt
DRESSING
1 dl
crème fraîche
2 msk
olivolja
1 st
vitlöksklyfta
2 msk
citronjuice
1 msk
japansk soja
1 tsk
dijonsenap
1 knippe
knippe färska örter (t.ex. persilja och gräslök)
0.5 dl
pumpakärnor
Allergiinformation
mjölkprotein, laktos och soja
1.Strimla kålen tunt. Lägg över i en stor serveringsskål och blanda med äppelcidervinäger och salt.
2. Skala och riv vitlöken. Blanda med övriga ingredienser till dressingen.
3. Skala och dela rödlöken, skiva tunt. Strimla äpple, hacka gräslök och persilja.
4. Blanda runt kålen med dressingen, rödlök, äpple och de färska örterna. Smaka av med salt och peppar. Toppa med pumpakärnor.
Köpklart recept för totalt
121,58 kr
Köpklart recept för
121,58 kr