Kålsallad till det mesta

En sallad av strimlade kålsorter du har kvar i kylskåpet. Ett gott tillbehör till de flesta rätter.

20 min

14 ingredienser


Köpklart recept för totalt

121,58 kr

Kålsallad till det mesta
  • 1 påse

    blandad kål (t.ex. brysselkål, vitkål, savoykål och svartkål)

  • 1 st

    äpple

  • 1 st

    rödlök

  • 2 msk

    äppelcidervinäger

  • 0.5 tsk

    salt

  • DRESSING

  • 1 dl

    crème fraîche

  • 2 msk

    olivolja

  • 1 st

    vitlöksklyfta

  • 2 msk

    citronjuice

  • 1 msk

    japansk soja

  • 1 tsk

    dijonsenap

  • 1 knippe

    knippe färska örter (t.ex. persilja och gräslök)

  • 0.5 dl

    pumpakärnor

Allergiinformation

mjölkprotein, laktos och soja

Ingredienser

  • 1 påse

    blandad kål (t.ex. brysselkål, vitkål, savoykål och svartkål)

  • 1 st

    äpple

  • 1 st

    rödlök

  • 2 msk

    äppelcidervinäger

  • 0.5 tsk

    salt

  • DRESSING

  • 1 dl

    crème fraîche

  • 2 msk

    olivolja

  • 1 st

    vitlöksklyfta

  • 2 msk

    citronjuice

  • 1 msk

    japansk soja

  • 1 tsk

    dijonsenap

  • 1 knippe

    knippe färska örter (t.ex. persilja och gräslök)

  • 0.5 dl

    pumpakärnor

Allergiinformation

mjölkprotein, laktos och soja

Gör så här

1.Strimla kålen tunt. Lägg över i en stor serveringsskål och blanda med äppelcidervinäger och salt.

2. Skala och riv vitlöken. Blanda med övriga ingredienser till dressingen.

3. Skala och dela rödlöken, skiva tunt. Strimla äpple, hacka gräslök och persilja.

4. Blanda runt kålen med dressingen, rödlök, äpple och de färska örterna. Smaka av med salt och peppar. Toppa med pumpakärnor.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

121,58 kr

Köpklart recept för

121,58 kr