Tips! För att tillaga kycklingpajen i airfryer kan du lägga den i airfryern i ca 8+24 min på 210°C.
40 min
12 ingredienser
Köpklart recept för totalt
283,36 kr
PAJDEG
3 dl
vetemjöl
75 g
rumstempererat smör
0.5 dl
kesella
FYLLNING
200 g
salladskyckling
0.5 dl
purjolök
ÄGGSTANNING
3 st
ägg
3 dl
mjölk
0.5 dl
mango chutney
1 tsk
sambal
1 tsk
salt
1 krm
svartpeppar
1 dl
riven, lagrad ost
Allergiinformation
gluten, laktos och ägg
PAJDEG
3 dl
vetemjöl
75 g
rumstempererat smör
0.5 dl
kesella
FYLLNING
200 g
salladskyckling
0.5 dl
purjolök
ÄGGSTANNING
3 st
ägg
3 dl
mjölk
0.5 dl
mango chutney
1 tsk
sambal
1 tsk
salt
1 krm
svartpeppar
1 dl
riven, lagrad ost
Allergiinformation
gluten, laktos och ägg
1. Sätt på ugnen på 225°C (eller airfryern på 210°C).
2. Blanda samman vetemjöl med smör och Kesella i en mixer.
3. Tryck ut i en form med löstagbar botten och ställ kallt i minst 30 minuter.
4. Förgrädda i ugn i ca 10 min, eller i airfryer i ca 8 min.
2. Lägg tärnad kycklingfilé och purjolök i botten och vispa samman allt till äggstanningen och häll över kycklingen. Toppa med ost.
3. Grädda ca 30 minuter i ugn (eller ca 24 minuter i airfryer). Servera med en sallad.
Köpklart recept för totalt
283,36 kr
Köpklart recept för
283,36 kr