2 kycklingfiléer, strimlade
2 paprikor, strimlade
1 purjolök, strimlad
1 morot, tunnskivad
2 msk matolja
1 krm chiliflakes
8 dl vatten
2 hönsbuljongtärningar
1 pkt (250 g) äggnudlar
TOPPING:
2 msk rostad lök
2 ägg, kokta
½ kruka koriander
2 kycklingfiléer, strimlade
2 paprikor, strimlade
1 purjolök, strimlad
1 morot, tunnskivad
2 msk matolja
1 krm chiliflakes
8 dl vatten
2 hönsbuljongtärningar
1 pkt (250 g) äggnudlar
TOPPING:
2 msk rostad lök
2 ägg, kokta
½ kruka koriander
1. Värm olja i en kastrull och fräs kyckling och grönsaker. Häll på vattnet och smula ner buljongtärningarna.
2. Tillsätt nudlar och låt koka ett par minuter.
3. Toppa med lite koriander och rostad lök.