Layercake med vit chokladkräm & hallon

30 min

Layercake med vit chokladkräm & hallon

VIT CHOKLADKRÄM:
200 g Philadelphiaost
1 dl florsocker
75 g vit choklad
1 dl vispgrädde
1 pkt tårtbotten, färdig

TILL DEKORATION:
färska bär
hyvlad vit choklad
pistagenötter

Allergiinformation

gluten, mjölkprotein, nötter, laktos och ägg

Ingredienser

VIT CHOKLADKRÄM:
200 g Philadelphiaost
1 dl florsocker
75 g vit choklad
1 dl vispgrädde
1 pkt tårtbotten, färdig

TILL DEKORATION:
färska bär
hyvlad vit choklad
pistagenötter

Allergiinformation

gluten, mjölkprotein, nötter, laktos och ägg

Gör så här

1. Vispa Philadelphiaosten med florsocker. Tillsätt smält vit choklad lite i taget under omrörning. Vänd sist ner vispad grädde och rör krämen slät.

2. Stansa ut runda små bottnar (cirka 3 stycken per portion). Varva med kräm och bär. Toppa med färska bär, hyvlad vit choklad och hackade pistagenötter.