Löjrom och rökt gräddfil på surdeg

Satsa på ett gott surdegsbröd och släng ihop detta lyxiga tilltugg på nolltid.

10 min

7 ingredienser


Köpklart recept för totalt

162,02 kr

Löjrom och rökt gräddfil på surdeg
  • 1 st

    surdegsbröd

  • 1.5 dl

    gräddfil

  • 1 krm

    flytande rökarom

  • 1 burk

    löjrom

  • 1 st

    röd lök, finhackad

  • 1 st

    citron, skalet

  • 1 knippe

    dill

Allergiinformation

gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur och laktos

Ingredienser

  • 1 st

    surdegsbröd

  • 1.5 dl

    gräddfil

  • 1 krm

    flytande rökarom

  • 1 burk

    löjrom

  • 1 st

    röd lök, finhackad

  • 1 st

    citron, skalet

  • 1 knippe

    dill

Allergiinformation

gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur och laktos

Gör så här

1. Skär surdegsbrödet i 3–4 cm tjocka skivor. Skär sedan brödet i kuber och lägg dem på ett stort fat.

2. Blanda gräddfilen med rökarom på flaska, och klicka ut över brödbitarna. Toppa med löjrom.

3. Skala rödlöken och hacka den fint. Strö den över brödbitarna och avsluta med rivet citronskal och dill.

Tips! För en budgetvariant, välj röd kaviar eller stenbitsrom i stället för löjrom.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor


Köpklart recept för totalt

162,02 kr

Köpklart recept för

162,02 kr