Laga en supergod tårta till nationaldagen. Den här lyxiga tårtan komponeras med en utsökt frosting på vit choklad och färskost. Därefter dekorerar du med blåbär och skivad mango.
60 min
VIT CHOKLADFROSTING
TOPPING
1. Sätt ugnen på 175°C.
2. Vispa smör och socker vitt och poröst.
3. Tillsätt äggen, ett i sänder.
4. Blanda de torra ingredienserna i en annan bunke och vänd sen ner dem i smeten tilsammans med citronskal och saft.
5. Bred ut smeten på en bakplåtspapper i en långpanna (ca 30x40 cm).
6. Grädda i ca 25 minuter, låt svalna.
7. Smält den vita chokladen och låt svalna något.
8. Vispa upp färskost med vispgrädde medeltjockt, tillsätt chokladen lite i sänder och vänd runt till en fast och slät kräm.
9. Bred krämen på kakan och skapa en flagga av blåbär och skivad mango.
8 portioner