Klassik omelett serverat på nytt vis, i rulle med fyllning som sen delas och toppas med exempelvis kaviar och dill. Perfekta tilltugget på buffébordet till påsk och midsommar.
30 min
12 ingredienser
Köpklart recept för totalt
254,15 kr
OMELETT
8 st
ägg
4 msk
grädde eller mjölk
1 tsk
salt
1 krm
peppar
FYLLNING
3 msk
Philadelphiaost
2 msk
majonnäs
1 ask
gräslök, hackad
3 skivor
rökt lax, strimlad
GARNERING
400 g
skalade räkor
1 msk
kaviar
1 st
citron (i skivor)
0.5 kruka
dill
OMELETT
8 st
ägg
4 msk
grädde eller mjölk
1 tsk
salt
1 krm
peppar
FYLLNING
3 msk
Philadelphiaost
2 msk
majonnäs
1 ask
gräslök, hackad
3 skivor
rökt lax, strimlad
GARNERING
400 g
skalade räkor
1 msk
kaviar
1 st
citron (i skivor)
0.5 kruka
dill
1. Värm ugnen till 200°.
2. Vispa ihop ägg och grädde, salta och peppra. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna. Häll i äggsmeten och grädda ca 8 minuter. Låt svalna.
3. Rör ihop Philadelphiaost och majonnäs. Bred ut över omeletten och strössla gräslök över. Rulla ihop som en rulltårta.
4. Skär bitar och toppa med caviar och dill, eller annat gott. Servera med lite späda salladsskott.
Köpklart recept för totalt
254,15 kr
Köpklart recept för
254,15 kr