En enkel och god lunch, brunch eller middag får du med den här rejäla mackan. Pastramin byggs ihop med smörstekta brödskivor och en Nordamerikansk senapsdressing på dijonsenap, sirap och citron. Serveras med potatisklyftor och saltgurka.
30 min
12 ingredienser
Köpklart recept för totalt
155,70 kr
400 g
pastrami skivad (eller nötrulle)
8 skivor
surdegsbröd
50 g
smör
2 st
saltgurka
POTATISKLYFTOR
8 st
medelstora potatisar
2 msk
olivolja
1 st
vitlöksklyfta, finhackad
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
AMERICAN MUSTARD
1 dl
dijonsenap
1 tsk
sirap
1 st
citron, rivet skal av
400 g
pastrami skivad (eller nötrulle)
8 skivor
surdegsbröd
50 g
smör
2 st
saltgurka
POTATISKLYFTOR
8 st
medelstora potatisar
2 msk
olivolja
1 st
vitlöksklyfta, finhackad
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
AMERICAN MUSTARD
1 dl
dijonsenap
1 tsk
sirap
1 st
citron, rivet skal av
1. Sätt ugnen på 220°. Skär potatisen i klyftor, blandamed olivolja, salt och peppar. Rosta i ugn 20–25 min.
2. Blanda senapen med sirap och citronskal.
3. Stek brödskivorna gyllenbruna i smör runt om och bygg sedan ihop med senap och pastrami. Servera med potatisklyftor och saltgurka.
Köpklart recept för totalt
155,70 kr
Köpklart recept för
155,70 kr