En matig och god sallad med varmrökt fisk, smörstekta kantareller och krämig senapsdressing på dijonsenap.
30 min
12 ingredienser
Köpklart recept för totalt
328,60 kr
500 g
rökt fisk i filéer (t.ex. lax, forell, röding eller makrill)
SALLAD
500 g
kokt potatis med skal
200 g
gröna ärtor
1 st
skivad knipplök
200 g
strimlad vitkål
300 g
kantareller
50 g
smör
DRESSING
1 msk
fransk senap
1 dl
rapsolja
1 tsk
vitvinsvinäger
1 tsk
honung
1 knippe
hackad bladpersilja
500 g
rökt fisk i filéer (t.ex. lax, forell, röding eller makrill)
SALLAD
500 g
kokt potatis med skal
200 g
gröna ärtor
1 st
skivad knipplök
200 g
strimlad vitkål
300 g
kantareller
50 g
smör
DRESSING
1 msk
fransk senap
1 dl
rapsolja
1 tsk
vitvinsvinäger
1 tsk
honung
1 knippe
hackad bladpersilja
1. Koka potatisen, låt svalna lite och halvera.
2. Stek kantarellerna i en torr panna tills all vätska dunstat. Tillsätt 50 g smör och stek gyllene, smaka av med salt och peppar.
3. Blanda ihop dressingen.
4. Blanda ihop salladen med dressing och kantareller.
5. Lägg på den rökta fisken.
Köpklart recept för totalt
328,60 kr
Köpklart recept för
328,60 kr