Rabarberchutney

1 liten burk

30 min

Rabarberchutney

500 g rabarber, skivad
1 schalottenlök, finhackad
1 vitlöksklyfta, finhackad
1 röd chili, finhackad
1 bit ingefära, finhackad
½ dl äppelcidervinäger
1 dl ljus sirap
svartpeppar

Allergiinformation

gluten, laktos och ägg

Ingredienser

500 g rabarber, skivad
1 schalottenlök, finhackad
1 vitlöksklyfta, finhackad
1 röd chili, finhackad
1 bit ingefära, finhackad
½ dl äppelcidervinäger
1 dl ljus sirap
svartpeppar

Allergiinformation

gluten, laktos och ägg

Gör så här

1. Lägg den skivade rabarbern i en kastrull med övriga ingredienser och sjud sakta under 15–20 minuter.

2. Smaka av med svartpeppar och låt kallna.