30 min
15 ingredienser
Köpklart recept för totalt
217,50 kr
BOTTEN
4 dl
riven blomkål
3 dl
riven ost
1 st
litet ägg
0.5 tsk
salt
1 nypa
svartpeppar
RÖDBETSKRÄM
500 g
förkokta rödbetor
2 dl
kokta kikärtor
1 st
vitlöksklyfta
1 msk
pressad citron
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
TOPPING
2 stjälkar
svartkål
1 msk
olivolja
0.5 dl
grovhackade valnötter
1 st
granatäpple (kärnorna)
BOTTEN
4 dl
riven blomkål
3 dl
riven ost
1 st
litet ägg
0.5 tsk
salt
1 nypa
svartpeppar
RÖDBETSKRÄM
500 g
förkokta rödbetor
2 dl
kokta kikärtor
1 st
vitlöksklyfta
1 msk
pressad citron
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
TOPPING
2 stjälkar
svartkål
1 msk
olivolja
0.5 dl
grovhackade valnötter
1 st
granatäpple (kärnorna)
1. Sätt ugnen på 225°. Blanda blomkål, riven ost, ägg, salt och peppar i en skål.
2. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Forma fyra pizzabottnar på bakplåtspappret.
3. Tillaga mitt i ugnen i ca 12–15 minuter.
4. Mixa rödbetor med kikärtor, vitlök och smaka av med pressad citron, salt och peppar.
5. Riv svartkålen i mindre bitar och vänd i olivolja.
6. Toppa blomkålsbotten med rödbetskräm och svartkål och grädda ytterligare ca 5 minuter. Strö över rostade valnötter och granatäpplekärnor.
Köpklart recept för totalt
217,50 kr
Köpklart recept för
217,50 kr