Rotsellerigratäng med ädelost och valnötter

60 min

500 g rotselleri
3 stora potatisar
3 dl vispgrädde
2 dl mjölk
salt och peppar
100 g ädelost
1 dl valnötter, grovhackade

GARNERING:
Persilja 

Allergiinformation

nötter och laktos

Ingredienser

500 g rotselleri
3 stora potatisar
3 dl vispgrädde
2 dl mjölk
salt och peppar
100 g ädelost
1 dl valnötter, grovhackade

GARNERING:
Persilja 

Allergiinformation

nötter och laktos

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200°.
2. Skiva potatis och rotselleri tunt och lägg i en ugnsform. Salta och peppra mellan lagren. Häll på grädde och mjölk. Ugnsbaka ca 30 minuter.
3. Ta ut och strössla på ädelost och valnötter och grädda ytterligare 10 minuter.
4. Strö gärna lite grovt hackad persilja på ovansidan innan servering.