Recept från i säsong, december 2017
70 min
13 ingredienser
Köpklart recept för totalt
172,08 kr
500 g
strimlad brysselkål
0.5 st
strimlad spetskål
0.25 st
strimlad rödkål
1 st
apelsin i skivor
1 st
granatäpple (kärnorna)
APELSINVINÄGRETT
1 st
pressad apelsin + skal
1 dl
olivolja
0.5 dl
äppelcidervinäger
2 tsk
dijonsenap
1 tsk
salt
KARAMELLISERADE VALNÖTTER
100 g
valnötter
2 msk
flytande honung
1 nypa
flingsalt
500 g
strimlad brysselkål
0.5 st
strimlad spetskål
0.25 st
strimlad rödkål
1 st
apelsin i skivor
1 st
granatäpple (kärnorna)
APELSINVINÄGRETT
1 st
pressad apelsin + skal
1 dl
olivolja
0.5 dl
äppelcidervinäger
2 tsk
dijonsenap
1 tsk
salt
KARAMELLISERADE VALNÖTTER
100 g
valnötter
2 msk
flytande honung
1 nypa
flingsalt
1. Strimla kålen och blanda i en stor bunke med apelsinskivor och granatäpplekärnor.
2. Vispa samman vinägretten och blanda med kålen och låt stå ca 30 minuter.
3. Rosta valnötterna i en stekpanna, häll över honungen och låt karamellisera. Häll över flingsalt och låt svalna på smörpapper. Toppa på salladen.
Köpklart recept för totalt
172,08 kr
Köpklart recept för
172,08 kr