Den här Skagenröran, smaksatt med wasabi, ger den klassiska svenska räkröran en asiatisk twist.
15 min
12 ingredienser
Köpklart recept för totalt
482,32 kr
800 g
räkor i lake
1.5 dl
majonnäs
0.5 dl
crème fraiche
1 tsk
wasabipasta (beroende på hur starkt man vill ha det)
0.5 kruka
kruka dill
0.5 kruka
kruka gräslök
0.5 st
färsk rödlök
2 st
gemsalladshuvuden
1 krm
nymald vitpeppar
1 st
finrivet citronskal
1 msk
svarta sesamfrön
8 blad
blad från oxalis
800 g
räkor i lake
1.5 dl
majonnäs
0.5 dl
crème fraiche
1 tsk
wasabipasta (beroende på hur starkt man vill ha det)
0.5 kruka
kruka dill
0.5 kruka
kruka gräslök
0.5 st
färsk rödlök
2 st
gemsalladshuvuden
1 krm
nymald vitpeppar
1 st
finrivet citronskal
1 msk
svarta sesamfrön
8 blad
blad från oxalis
1. Blanda majonnäs med crème fraiche och wasabipasta. Rör om så att wasabin blandas ordentligt med majonnäsen.
2. Hacka dill, rödlök och gräslök fint.
3. Häll räkorna i durkslag och låt rinna av.
4. Blanda ner räkor, dill, rödlök och gräslök och smaka av med salt och peppar.
5. Lägg upp röran på gemsallads- bladen och toppa med lite
svarta sesamfrön, gräslök och oxalisblad. Riv över lite citronskal.
Köpklart recept för totalt
482,32 kr
Köpklart recept för
482,32 kr