Spröda flarn med lyxig känsla!
35 min
6 ingredienser
Köpklart recept för totalt
335,20 kr
1 rulle
färdigköpt, kyld smördeg
200 g
ricottaost
150 g
stiltonost (eller annan mögelost)
1 dl
valnötter
250 g
blå vindruvor (eller röda)
4 kvistar
färsk timjan
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, nötter och laktos
1 rulle
färdigköpt, kyld smördeg
200 g
ricottaost
150 g
stiltonost (eller annan mögelost)
1 dl
valnötter
250 g
blå vindruvor (eller röda)
4 kvistar
färsk timjan
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, nötter och laktos
1. Sätt ugnen på 200 grader. Rulla ut smördegen på en plåt med bakplåtspapper. Dela degen från långsidan i tre delar.
2. Bred ett lager ricotta på varje smördegsplatta, men spara någon centimeter vid varje kant. Smula över stiltonost och krossa över valnötterna.
3. Lägg vindruvorna på plåten vid sidan av smördegsflarnen och ställ in plåten i mitten av ugnen. Baka i ca 15–20 min eller tills smördegsflarnen är gyllene. Ta ut och dela flarnen i mindre bitar, lägg på vindruvor och toppa med färsk timjan. Servera direkt.
Köpklart recept för totalt
335,20 kr
Köpklart recept för
335,20 kr