45 min
1. Sätt ugnen på 200°.
2. Skala och strimla rödlöken, finhacka vitlöken. Skala och skär sötpotatisen i små kuber. Dela broccolin i mindre buketter.
3. Fräs rödlök och vitlök mjuka i rapsolja i en ugnssäker stekpanna. Blanda ner sötpotatis och broccoli och fräs i 10 min.
4. Vispa ihop ägg, mjölk, basilika, salt och peppar. Häll äggstanningen över grönsakerna i pannan. Smula över fetaosten. Baka pannan i mitten av ugnen i 25 minuter, tills stanningen stelnat.
5. SYRAD MOROTSSALLAD: Skala och skär morötterna i tunna strimlor med mandolin eller potatisskalare. Koka upp vatten, ättika och honung. Slå lagen över morötterna och låt stå 10 minuter. Blanda morötter, blandsallad och avokado skuren i bitar. Servera frittatan toppad med färsk basilika tillsammans med sallad och bröd.
4 portioner