20 min
11 ingredienser
Köpklart recept för totalt
160,97 kr
600 g
rödspätta filéer
2 msk
olivolja
2 st
vitlöksklyftor, skivade
1 st
hackad gul lök
1 fp
körsbärstomat (eller babyplommontomat)
3 msk
röd pesto, Garant
0.5 st
pressad citron
1 kruka
färsk basilika
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
4 port
ris (couscous eller pasta)
Allergiinformation
gluten, fisk eller skaldjur och nötter
600 g
rödspätta filéer
2 msk
olivolja
2 st
vitlöksklyftor, skivade
1 st
hackad gul lök
1 fp
körsbärstomat (eller babyplommontomat)
3 msk
röd pesto, Garant
0.5 st
pressad citron
1 kruka
färsk basilika
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
4 port
ris (couscous eller pasta)
Allergiinformation
gluten, fisk eller skaldjur och nötter
1. Koka riset enligt anvisning.
2. Värm oljan i en panna, fräs vitlök och lök utan att den blir brun. Tillsätt tomater och pesto smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Koka några minuter.
3. Lägg tomatsåsen i botten av en ugnsform. Lägg spättafiléerna ovanpå. Pressa citron och stänk lite olivolja över fisken. Sätt in i ugnen ca 10 minuter i 200°.
4. Toppa med basilika. Servera med kokt ris.
Köpklart recept för totalt
160,97 kr
Köpklart recept för
160,97 kr