Recept från Hemlagat, Höst 2017
30 min
12 ingredienser
Köpklart recept för totalt
181,54 kr
RÖDBETSSMÖR
1 st
kokt rödbeta
2 st
vitlöksklyftor
1 tsk
chipotlepasta
100 g
smör, mjukt
1 krm
salt
STEKT GRÖNKÅL
200 g
grönkål
1 paket
bacon
100 g
chevré
4 kvistar
rosmarin
2 krm
salt
2 krm
malen svartpeppar
2 msk
smör till stekning
Allergiinformation
mjölkprotein och laktos
RÖDBETSSMÖR
1 st
kokt rödbeta
2 st
vitlöksklyftor
1 tsk
chipotlepasta
100 g
smör, mjukt
1 krm
salt
STEKT GRÖNKÅL
200 g
grönkål
1 paket
bacon
100 g
chevré
4 kvistar
rosmarin
2 krm
salt
2 krm
malen svartpeppar
2 msk
smör till stekning
Allergiinformation
mjölkprotein och laktos
1. Koka rödbetan och låt svalna. Mixa rödbetan och låt purén rinna av i en finmaskig sil. Skala och hacka vitlöken fint. Lägg alla ingredienser i en skål och vispa ihop med en elvisp.
2. Skär bort de tjocka stjälkarna och riv kålen i stora bitar. Stek kålen i smör, salta och peppra. Stek baconet och låt det rinna av på en bit hushållspapper. Stek rosmarinen lätt. Lägg upp grönkålen, bacon och rosmarin i en skål och smula över chèvren. Servera med rödbetssmöret.
Köpklart recept för totalt
181,54 kr
Köpklart recept för
181,54 kr