4 portionsspättor, hela
salt
peppar från kvarn
4 msk vetemjöl
4 msk smör
3 msk tärnade rödbetor
2 msk kapris
4 port kokt potatis
4 citron klyftor
1 knippe dill
Allergiinformation
mjölkprotein, fisk eller skaldjur och laktos
4 portionsspättor, hela
salt
peppar från kvarn
4 msk vetemjöl
4 msk smör
3 msk tärnade rödbetor
2 msk kapris
4 port kokt potatis
4 citron klyftor
1 knippe dill
Allergiinformation
mjölkprotein, fisk eller skaldjur och laktos
1. Krydda fiskarna med salt och peppar, vänd i mjöl.
2. Lägg smör i en stor stekpanna och stek fiskarna när smöret är brynt. Stek på hög värme, ca 3 minuter på varje sida.
3. Lägg upp de knaprigt stekta fiskarna på varma tallrikar. Fräs rödbetor och kapris i steksmöret och fördela det över spättorna.
4. Servera med kokt potatis, citronklyftor garnera med dill.