Tacos för dig som älskar skaldjur! Räkorna blir härligt heta tack vare den goda salsa roja-såsen. Toppa räkorna med gräddfil, pressad lime och tärnad avokado. Snabbt, enkelt och supergott.
30 min
11 ingredienser
Köpklart recept för totalt
228,75 kr
1 burk
Salsa Roja
500 g
stora skalade räkor
3 st
salladslökar
1 knippe
hackad bladpersilja
2 st
lime, saften av
1 krm
salt
1 krm
svartpeppar
TILLBEHÖR
12 st
tacoskal
2 st
tärnade avokado
3 dl
gräddfil
4 st
limeklyftor
Allergiinformation
fisk eller skaldjur och laktos
1 burk
Salsa Roja
500 g
stora skalade räkor
3 st
salladslökar
1 knippe
hackad bladpersilja
2 st
lime, saften av
1 krm
salt
1 krm
svartpeppar
TILLBEHÖR
12 st
tacoskal
2 st
tärnade avokado
3 dl
gräddfil
4 st
limeklyftor
Allergiinformation
fisk eller skaldjur och laktos
1. Värm tacosåsen i en kastrull på låg värme, koka ej.
2. Tillsätt hackade räkor, salladslök och persilja. Ta kastrullen av plattan.
3. Smaka av med limesaft, salt och peppar.
4. Servera räkorna i varma tacoskal, toppa med tärnad avokado, gräddfil och lime.
Köpklart recept för totalt
228,75 kr
Köpklart recept för
228,75 kr