Älskade ribs! Värm ribsen i ugn eller lägg dem på grillen. Pensla gärna på lite valfri glaze i slutet så blir de härligt knapriga på ytan. Serveras med en enkel slaw i bästa texas-stil med lite hetta från jalapeño och syra från lime.
20 min
12 ingredienser
Köpklart recept för totalt
263,97 kr
800 g
ribs
1 påse
glaze
SLAW
1 knippe
morötter, skivade
1 knippe
knippe rödbetor, skivade
1 knippe
knippe lök, skivad
0.5 st
huvud rödkål, skivad
2 dl
majonnäs
1 st
jalapeño, skivad
1 påse
babyspenat, sköljd
1 st
lime, rivet skal och saft
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
Allergiinformation
ägg
800 g
ribs
1 påse
glaze
SLAW
1 knippe
morötter, skivade
1 knippe
knippe rödbetor, skivade
1 knippe
knippe lök, skivad
0.5 st
huvud rödkål, skivad
2 dl
majonnäs
1 st
jalapeño, skivad
1 påse
babyspenat, sköljd
1 st
lime, rivet skal och saft
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
Allergiinformation
ägg
1. Sätt ugnen på 200°C.
2. Pensla med glaze och värm ribsen i ugnen ca 15 min. Pensla lite till i slutet.
3. Blanda samman ingredienserna till salladsslaw, smaka av med lime, salt och peppar.
Köpklart recept för totalt
263,97 kr
Köpklart recept för
263,97 kr