Hemköp

Toast Pelle Janzon

Recept från i säsong: november 2016

20 min

Toast Pelle Janzon

Ingredienser

  • 400 g
    oxfilé, skivad
  • 4 skivor
    formbröd
  • 50 g
    smör
  • 1 st
    rödlök, finhackad
  • 1 knippe
    finhackad gräslök
  • 80 g
    finkornig rom, röd
  • 4 st
    ägg, gulor från
  • 1 tsk
    salt
  • 1 tsk
    svartpeppar

Gör så här

1. Lägg köttet mellan plastfilm och banka ut tunt. Använ en stekpanna eller brödkavel om du inte har en köttbankare.

2. Stek brödskivorna gyllenbruna i smör.

3. Lägg ut det bankade köttet på varje brödskiva, toppa med lökhack och gör ett lite större hål i mitten, lägg i löjrom och gör ett mindre hål i mitten för äggulan. Salta och peppra runt om.

4 portioner

340,12 kr
Hemköp chat icon