Hemköp

Vegobullar med blomkålsris & tomatdipp

20 min

Vegobullar med blomkålsris & tomatdipp

Portioner: 4

Ingredienser

6 hackade soltorkade tomater i olja
1 förp Oatly Påmackan, 150 g
salt och peppar
1 förp Bullar Vegan frysta, Hälsans Kök, 300 g
1 msk matolja

BLOMKÅLSRIS:
1 blomkålshuvud
1 burk majs, ca 340 g
1 hackad gul lök
1 pressad vitlöksklyfta
½ hackad röd chili
2 msk matolja
salt
1 kruka persilja

Gör så här

1. Blanda tomaterna med ”färskosten”, smaka av med salt och peppar.

2. Stek vegobullar i matolja på medelvärme.

3. Riv blomkålen på grova sidan av rivjärnet.

4. Stek majs, lök, vitlök och chili i olja på medelhög värme. Tillsätt blomkål och persilja och stek ytterligare någon minut. Smaka av med salt.

5. Servera vegobullarna med stekt blomkålsris och tomatdipp.

Hemköpskedjan AB, 107 69 Stockholm
Ladda ner vår app på
app store
google play
Hemköp chat icon