Snabba, enkla och supergoda tapas med tre olika former av topping. Perfekt för buffén eller plockmiddagen.
30 min
17 ingredienser
Köpklart recept för totalt
334,60 kr
1 st
surdegsbaguette, skivad
1 msk
olivolja
PROSCIUTTO MED FÄRSKOST, SOLTORKAD TOMAT OCH PERSILJA
0.5 paket
prosciutto
100 g
Philadelphiaost
2 msk
soltorkad tomat
0.5 kruka
persilja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
STEKTA RÄKOR MED VITLÖK OCH PERSILJA
400 g
räkor med skal (eller 200 g skalade räkor)
1 st
vitlöksklyfta
1 msk
olivolja
0.5 kruka
persilja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
STEKT GRÖN SPARRIS MED RIVEN PARMESAN
4 st
gröna sparrisar
1 msk
olivolja
1 msk
riven parmesan
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur och laktos
1 st
surdegsbaguette, skivad
1 msk
olivolja
PROSCIUTTO MED FÄRSKOST, SOLTORKAD TOMAT OCH PERSILJA
0.5 paket
prosciutto
100 g
Philadelphiaost
2 msk
soltorkad tomat
0.5 kruka
persilja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
STEKTA RÄKOR MED VITLÖK OCH PERSILJA
400 g
räkor med skal (eller 200 g skalade räkor)
1 st
vitlöksklyfta
1 msk
olivolja
0.5 kruka
persilja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
STEKT GRÖN SPARRIS MED RIVEN PARMESAN
4 st
gröna sparrisar
1 msk
olivolja
1 msk
riven parmesan
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur och laktos
Stek brödskivorna gyllenbruna i olivolja. Servera sedan med följande tre toppings:
PROSCIUTTO MED FÄRSKOST, SOLTORKAD TOMAT OCH PERSILJA:
Strimla tomat och persilja, blanda med färskosten och smaka av med salt och peppar.
STEKTA RÄKOR MED VITLÖK OCH PERSILJA:
Skala räkorna. Skiva vitlöksklyftan tunt. Värm en stekpanna och bryn löken i 10–15 sekunder. Häll i räkorna och stek hastigt 15–20 sekunder. Smaka av med salt och peppar. Avsluta med strimlad persilja.
STEKT GRÖN SPARRIS MED RIVEN PARMESAN:
Dela sparrisen i tre bitar. Stek i het panna med olivolja. Krydda med salt och peppar.
Köpklart recept för totalt
334,60 kr
Köpklart recept för
334,60 kr