Pasta med romescosås och mozzarella
Som snäckor ser den ut, lumaconin, som passar så bra till krämiga såser och mozzarella. Här är den basen i en enkel vardagsmiddag med romescosås och lite citrus. Så gott!
30 min
11 ingredienser
Köpklart recept för totalt
190,51 kr
350 g
inlagd paprika, gärna grillad (avrunnen vikt)
2.5 dl
rostade mandlar
1 knippe
persilja
2 st
vitlöksklyftor
1 krm
rökt paprikapulver
0.5 dl
rapsolja
1 st
eko-apelsin
400 g
lumaconipasta
2 st
mozzarella
1 nypa
salt
1 nypa
peppar
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, nötter och laktos
Ingredienser
350 g
inlagd paprika, gärna grillad (avrunnen vikt)
2.5 dl
rostade mandlar
1 knippe
persilja
2 st
vitlöksklyftor
1 krm
rökt paprikapulver
0.5 dl
rapsolja
1 st
eko-apelsin
400 g
lumaconipasta
2 st
mozzarella
1 nypa
salt
1 nypa
peppar
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, nötter och laktos
Gör så här
1. Häll av paprikan och torka noga av den med hushållspapper. Mixa med mandlar, persilja, riven vitlök, paprikapulver, rapsolja, salt, peppar och zesten från apelsinen.
2. Koka pastan al dente och blanda med såsen.
3. Servera pastan toppad med mozzarella.
Inköpslista
Vi föreslår dessa varor
Varor du kan ha hemma
Köpklart recept för totalt
190,51 kr
Köpklart recept för
190,51 kr