Som snäckor ser den ut, lumaconin, som passar så bra till krämiga såser och mozzarella. Här är den basen i en enkel vardagsmiddag med romescosås och lite citrus. Så gott!
30 min
11 ingredienser
Köpklart recept för totalt
199,49 kr
350 g
inlagd paprika, gärna grillad (avrunnen vikt)
2.5 dl
rostade mandlar
1 knippe
persilja
2 st
vitlöksklyftor
1 krm
rökt paprikapulver
0.5 dl
rapsolja
1 st
eko-apelsin
400 g
lumaconipasta
2 st
mozzarella
1 nypa
salt
1 nypa
peppar
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, nötter och laktos
350 g
inlagd paprika, gärna grillad (avrunnen vikt)
2.5 dl
rostade mandlar
1 knippe
persilja
2 st
vitlöksklyftor
1 krm
rökt paprikapulver
0.5 dl
rapsolja
1 st
eko-apelsin
400 g
lumaconipasta
2 st
mozzarella
1 nypa
salt
1 nypa
peppar
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, nötter och laktos
1. Häll av paprikan och torka noga av den med hushållspapper. Mixa med mandlar, persilja, riven vitlök, paprikapulver, rapsolja, salt, peppar och zesten från apelsinen.
2. Koka pastan al dente och blanda med såsen.
3. Servera pastan toppad med mozzarella.
Köpklart recept för totalt
199,49 kr
Köpklart recept för
199,49 kr