Pasta med romescosås och mozzarella

Som snäckor ser den ut, lumaconin, som passar så bra till krämiga såser och mozzarella. Här är den basen i en enkel vardagsmiddag med romescosås och lite citrus. Så gott!

30 min

11 ingredienser


Köpklart recept för totalt

199,49 kr

Pasta med romescosås och mozzarella
  • 350 g

    inlagd paprika, gärna grillad (avrunnen vikt)

  • 2.5 dl

    rostade mandlar

  • 1 knippe

    persilja

  • 2 st

    vitlöksklyftor

  • 1 krm

    rökt paprikapulver

  • 0.5 dl

    rapsolja

  • 1 st

    eko-apelsin

  • 400 g

    lumaconipasta

  • 2 st

    mozzarella

  • 1 nypa

    salt

  • 1 nypa

    peppar

Allergiinformation

gluten, mjölkprotein, nötter och laktos

Ingredienser

  • 350 g

    inlagd paprika, gärna grillad (avrunnen vikt)

  • 2.5 dl

    rostade mandlar

  • 1 knippe

    persilja

  • 2 st

    vitlöksklyftor

  • 1 krm

    rökt paprikapulver

  • 0.5 dl

    rapsolja

  • 1 st

    eko-apelsin

  • 400 g

    lumaconipasta

  • 2 st

    mozzarella

  • 1 nypa

    salt

  • 1 nypa

    peppar

Allergiinformation

gluten, mjölkprotein, nötter och laktos

Gör så här

1. Häll av paprikan och torka noga av den med hushållspapper. Mixa med mandlar, persilja, riven vitlök, paprikapulver, rapsolja, salt, peppar och zesten från apelsinen.

2. Koka pastan al dente och blanda med såsen.

3. Servera pastan toppad med mozzarella.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

199,49 kr

Köpklart recept för

199,49 kr