Recept på toppings till ägghalvor enligt dina villkor! Koka äggen 6–7 min, till fast gula. Skala, halvera och toppa med lax, kaviar eller räkor.
11 ingredienser
Köpklart recept för totalt
334,69 kr
12 st
kokta ägg
TOPPING 1
1 dl
majonnäs
1 burk
räkor i lake, avrunna
0.5 kruka
dill
TOPPING 2
1 burk
rom, röd eller svart
1 dl
majonnäs
0.5 kruka
dill
TOPPING 3
100 g
kallrökt lax, antingen tärnad bit eller skivor
1 st
rödlök, finhackad
0.5 kruka
gräslök, hackad
1 dl
majonnäs
Allergiinformation
mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg
12 st
kokta ägg
TOPPING 1
1 dl
majonnäs
1 burk
räkor i lake, avrunna
0.5 kruka
dill
TOPPING 2
1 burk
rom, röd eller svart
1 dl
majonnäs
0.5 kruka
dill
TOPPING 3
100 g
kallrökt lax, antingen tärnad bit eller skivor
1 st
rödlök, finhackad
0.5 kruka
gräslök, hackad
1 dl
majonnäs
Allergiinformation
mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg
1. Koka äggen 6–7 min, till fast gula. Skala och halvera.
2. Toppa ägghalvorna med valfri topping.
Köpklart recept för totalt
334,69 kr
Köpklart recept för
334,69 kr