Ägghalvor med olika toppings
Recept på toppings till ägghalvor enligt dina villkor! Koka äggen 6–7 min, till fast gula. Skala, halvera och toppa med lax, kaviar eller räkor.
15 min
11 ingredienser
Köpklart recept för totalt
42,95 kr
12 st
kokta ägg
TOPPING 1
1 dl
majonnäs
1 burk
räkor i lake, avrunna
0.5 knippe
dill
TOPPING 2
1 burk
rom, röd eller svart
1 dl
majonnäs
0.5 knippe
dill
TOPPING 3
100 g
kallrökt lax, antingen tärnad bit eller skivor
1 st
rödlök, finhackad
1 knippe
gräslök, hackad
1 dl
majonnäs
Allergiinformation
mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg
Ingredienser
12 st
kokta ägg
TOPPING 1
1 dl
majonnäs
1 burk
räkor i lake, avrunna
0.5 knippe
dill
TOPPING 2
1 burk
rom, röd eller svart
1 dl
majonnäs
0.5 knippe
dill
TOPPING 3
100 g
kallrökt lax, antingen tärnad bit eller skivor
1 st
rödlök, finhackad
1 knippe
gräslök, hackad
1 dl
majonnäs
Allergiinformation
mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg
Gör så här
1. Koka äggen 6–7 min, till fast gula. Skala och halvera.
2. Toppa ägghalvorna med valfri topping.
Inköpslista
Vi föreslår dessa varor
Varor du kan ha hemma
Köpklart recept för totalt
42,95 kr
Köpklart recept för
42,95 kr