Med grön ärthummus, räkor och ägg på rågbröd.
Recept från MSC och Frida Ronge.
20 min
10 ingredienser
Köpklart recept för totalt
188,70 kr
4 dl
MSC-märkta räkor, skalade
500 g
gröna ärtor
0.5 dl
rapsolja
0.5 st
citron (och 4 st citronklyftor till servering)
0.5 kruka
mynta (plus några blad till garnering)
4 skivor
fiberrikt rågbröd
4 st
ekologiska ägg
1.5 msk
riven pepparrot
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
4 dl
MSC-märkta räkor, skalade
500 g
gröna ärtor
0.5 dl
rapsolja
0.5 st
citron (och 4 st citronklyftor till servering)
0.5 kruka
mynta (plus några blad till garnering)
4 skivor
fiberrikt rågbröd
4 st
ekologiska ägg
1.5 msk
riven pepparrot
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1. Tina ärtorna och mixa med olja, citronsaft, mynta, salt och peppar.
2. Koka upp vatten, lägg i äggen och koka 6 minuter. Kyl under kallt vatten, skala och dela dem.
3. Bred ärthummus över brödet. Lägg på räkor, ägg, peppar och några myntablad. Toppa med pepparroten sist.
Köpklart recept för totalt
188,70 kr
Köpklart recept för
188,70 kr