Krydda med basilika och parmesan eller fetaost och timjan och alla kommer att älska din vegetariska mat. Bjud på de bästa rätterna från Medelhavet!
30 min
10 ingredienser
Köpklart recept för totalt
247,60 kr
200 g
frysta gröna ärtor
200 g
frysta edamamebönor
300 g
skruvmakaroner eller annan favoritpasta
50 g
smör
1 kruka
basilika
1 st
vitlöksklyfta
25 g
parmesanost
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 paket
färska ärtskott
Allergiinformation
gluten, laktos och ägg
200 g
frysta gröna ärtor
200 g
frysta edamamebönor
300 g
skruvmakaroner eller annan favoritpasta
50 g
smör
1 kruka
basilika
1 st
vitlöksklyfta
25 g
parmesanost
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 paket
färska ärtskott
Allergiinformation
gluten, laktos och ägg
1. Koka ärtorna och edamamebönorna någon minut och häll av vattnet, spara ca 1 deciliter.
2. Mixa hälften av ärtor och bönor med smör, hälften av basilikan och parmesanosten och vitlök till en puré. Blanda med de hela ärtorna. Späd med lite vatten om det behövs. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka pastan och låt rinna av. Blanda den med såsen och toppa tallriken med lite mer riven parmesanost, malen svartpeppar, hackad basilika och ärtskott.
Köpklart recept för totalt
247,60 kr
Köpklart recept för
247,60 kr