Det är enkelt och roligt att testa nya växtbaserade produkter. Mjölk, smör, grädde, ost och färs kan alla bytas ut mot alternativ. Goda smaker och enkla att använda.
30 min
15 ingredienser
Köpklart recept för totalt
306,99 kr
400 g
fast tofu naturell
2 dl
hoisinsås
4 msk
ljus soja
1 msk
riven ingefära
4 st
vitlöksklyftor
1 st
röd chili
2 tsk
sesamolja
2 dl
majsstärkelse
1 dl
matolja att steka i
4 st
strimlade salladslökar
WOKADE GRÖNSAKER
1 st
broccoli skuren i bitar
200 g
strimlad vitkål
2 st
skivade morötter
TILL SERVERING
4 port
jasminris
1 st
lime
Allergiinformation
soja
400 g
fast tofu naturell
2 dl
hoisinsås
4 msk
ljus soja
1 msk
riven ingefära
4 st
vitlöksklyftor
1 st
röd chili
2 tsk
sesamolja
2 dl
majsstärkelse
1 dl
matolja att steka i
4 st
strimlade salladslökar
WOKADE GRÖNSAKER
1 st
broccoli skuren i bitar
200 g
strimlad vitkål
2 st
skivade morötter
TILL SERVERING
4 port
jasminris
1 st
lime
Allergiinformation
soja
1. Ta ut tofun ur förpackningen och lägg en tyngd ovanpå. Låt tofun vattna ur ca 20 min. Torka av med hushållspapper.
2. Blanda samman hoisinsås, soja, ingefära, vitlök, chili och sesamolja.
3. Skär tofun i bitar, lägg i såsen och låt marinera ca 15 min. Ta upp bitarna och vänd i majsstärkelse.
4. Stek tofun krispig i olja och vänd försiktigt. Strössla över salladslök.
5. Woka grönsakerna snabbt i het panna. Vänd med resterande sås och smaka av med salt och peppar. Servera grönsakerna med tofu, kokt jasminris och limeklyftor.
Köpklart recept för totalt
306,99 kr
Köpklart recept för
306,99 kr