20 min
Portioner: 4
4 port äggnudlar
400 g lövbiff, strimlad
3 dl böngroddar, sköljda
1 rödlök, tunnskivad
2 morötter, strimlade på längden
Ca 10 brysselkål, strimlade
Färsk koriander och mynta
BULJONG:
1 l vatten
2 buljongtärningar
1 grön chili, urkärnad och strimlad
TOPPING:
Ägghalvor
Rostad lök
1. Koka äggnudlarna enligt anvisning på paketet. Skölj med kallt vatten och låt rinna av i durkslag.
2. Fördela nudlar och grönsaker i portionsskålar.
3. Koka upp vatten med buljongtärning och skivad chili, låt koka ett par minuter. Tillsätt den strimlade lövbiffen och dra grytan från värmen. Rör om och fördela buljong och kött i skålarna, toppa med mynta, koriander, kokt ägghalva och lite rostad lök.