En vacker och god sidorätt som passar fint att servera till både kött, fågel och fisk. Eller som en lätt lunch, toppad med kokta linser eller gryn och tillsammans med ett gott bröd.
35 min
13 ingredienser
Köpklart recept för totalt
237,66 kr
6 st
rödbetor
3.5 msk
olivolja (2 msk till betorna + 1–2 msk till salladen)
1 tsk
flingsalt
2 krm
svartpeppar
1 st
endivesallad (eller rosésallad)
2 st
röda grapefrukt
0.5 kruka
färsk rosmarin
Fetayoghurt
1 fp
fetaost (spara ca 50g)
1.5 dl
grekisk yoghurt
1 tsk
honung
1 st
vitlöksklyfta
1 nypa
salt
1 nypa
nymalen svartpeppar
Allergiinformation
mjölkprotein och laktos
6 st
rödbetor
3.5 msk
olivolja (2 msk till betorna + 1–2 msk till salladen)
1 tsk
flingsalt
2 krm
svartpeppar
1 st
endivesallad (eller rosésallad)
2 st
röda grapefrukt
0.5 kruka
färsk rosmarin
Fetayoghurt
1 fp
fetaost (spara ca 50g)
1.5 dl
grekisk yoghurt
1 tsk
honung
1 st
vitlöksklyfta
1 nypa
salt
1 nypa
nymalen svartpeppar
Allergiinformation
mjölkprotein och laktos
Köpklart recept för totalt
237,66 kr
Köpklart recept för
237,66 kr