Små fina paket som passar perfekt till förrätt eller som tillbehör till en grillad köttbit. Koka gärna betorna redan dagen innan, så går det fortare när det är dags. Fina milda smaker och så getosten som ger lite tjong till det hela. Så gott!
50 min
8 ingredienser
Köpklart recept för totalt
179,44 kr
1 knippe
betor (röda, gula eller polka)
350 g
getost
1 dl
kalamata oliver
2 kvistar
rosmarin eller 1 msk torkad
2 msk
flytande honung
2 msk
olivolja
1 ark
bakplåtspapper
1 rulle
steksnöre
Allergiinformation
mjölkprotein och laktos
1 knippe
betor (röda, gula eller polka)
350 g
getost
1 dl
kalamata oliver
2 kvistar
rosmarin eller 1 msk torkad
2 msk
flytande honung
2 msk
olivolja
1 ark
bakplåtspapper
1 rulle
steksnöre
Allergiinformation
mjölkprotein och laktos
1. Koka betorna. Det går fint att göra dagen innan, om du vill spara lite tid. Skala dem och skär i mindre bitar.
2. Dela bakplåtspapper på hälften och lägg två delade ark på varann. Lägg ut betorna med oliver, rosmarin och getost. Ringla över honung och olivolja, salta och peppra. Knyt ihop paketen med steksnöre.
3. Förebered grillen och låt betorna sen bakas på indirekt grillning, vid sidan om kolen, i 7-10 minuter.
4. Servera med en sallad eller som tillbehör till en grillad köttbit.
Köpklart recept för totalt
179,44 kr
Köpklart recept för
179,44 kr