Prova denna underbara macka från Vietnam! Banh Mi är en baguette som fylls med goda röror och grönsaker. Vår variant är fylld med en krämig röra på grillad kyckling, majonäs och hoisinsås.
60 min
14 ingredienser
Köpklart recept för totalt
293,93 kr
ÄTTIKSLAG
0.5 dl
ättika 12%
1 dl
socker
2 dl
vatten
1 st
skivad röd chili
400 g
Garant Kålmix Vitkål & Morot
BANH MI
2 fp
färdiggrillad kyckling
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 dl
majonnäs
2 msk
hoisinsås
1 st
baguette delad i fyra
1 st
gemsallad
2 st
strimlade salladslökar
1 kruka
koriander
ÄTTIKSLAG
0.5 dl
ättika 12%
1 dl
socker
2 dl
vatten
1 st
skivad röd chili
400 g
Garant Kålmix Vitkål & Morot
BANH MI
2 fp
färdiggrillad kyckling
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 dl
majonnäs
2 msk
hoisinsås
1 st
baguette delad i fyra
1 st
gemsallad
2 st
strimlade salladslökar
1 kruka
koriander
1. Koka samman ättikslagen och låt svalna något. Lägg kålmix och skivad chili i lagen och låt ligga ca 30 minuter. Blir ännu godare ju längre den får ligga i lagen.
2. Skär kycklingen i mindre bitar, blanda med majonnäsen och smaka av med salt och peppar.
3. Dela baguetten längsgående i 4 lika stora bitar. Rosta snittytan i panna, ugn eller på grillen ett par minuter. Pensla med hoisinsås. Fördela sallad, väl avrunnen picklad kål och kycklingröran i bröden, toppa med strimlad salladslök och koriander.
Köpklart recept för totalt
293,93 kr
Köpklart recept för
293,93 kr