Nyskördade, djupt gröna bönor och den nyare sallatssorten gemsallad, även kallad hjärtsallad, blir tillsammans med fint kött en lätt och fräsch måltid.
30 min
DRESSING
1. Sätt ugnen på 100 grader.
2. Krydda biffarna med salt och peppar, bryn dem i het stekpanna ca 1 minut på varje sida.
3. Stek sedan klart i ugn på 100 grader till en innertemp på 58 grader.
4. Vispa ihop samtliga ingredienser till dressingen i en bunke.
5. Koka hastigt de färska bönorna i saltat vatten tills de är mjuka men inte genomkokta.
6. Häll av bönorna och lägg dem i en bunke, tillsätt dressingen, salladsbladen samt lök och dragon.
7. Vänd ihop allt hastigt och smaka av med salt och peppar.
8. Skiva biffarna och varva sallad med biff på ett uppläggningsfat, alternativt lägg ner biffen i den skål du blandat salladen i.
4 portioner