Tänk om man kunde bli mätt på en drink, då kan man ju slå ihop fördrink med förrätt. Det kan man! Spana in vår Bloody Mary all-in med krispigt bacon.
30 min
13 ingredienser
Köpklart recept för totalt
158,25 kr
6 burk
Big Tom Bloody Mary mix (och ett stänk vodka om man vill)
4 skivor
skivor bacon, gärna lite extra tjocka
4 st
spett
4 st
feferoni
4 st
ostkuber, t ex blåmögelost, lagrad grevé
4 st
Torpedo Vannameiräkor, panerade
4 st
kalamataoliver
4 st
cocktailtomat
4 st
stjälkselleristänger, gärna med blad
4 st
citronklyftor
Is – kuber eller kross
8 droppar
Tabasco
1 nypa
svartpeppar
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg
6 burk
Big Tom Bloody Mary mix (och ett stänk vodka om man vill)
4 skivor
skivor bacon, gärna lite extra tjocka
4 st
spett
4 st
feferoni
4 st
ostkuber, t ex blåmögelost, lagrad grevé
4 st
Torpedo Vannameiräkor, panerade
4 st
kalamataoliver
4 st
cocktailtomat
4 st
stjälkselleristänger, gärna med blad
4 st
citronklyftor
Is – kuber eller kross
8 droppar
Tabasco
1 nypa
svartpeppar
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg
1. Stek baconskivorna krispiga i ugn på 175°C i ca 15 min, vänd gärna baconet efter halva tiden. Låt svalna på hushållspapper.
2. Tillaga räkorna enligt instruktion på förpackningen.
3. Gör 4 spett med feferoni, osttärning, ugnsbakad räka, oliv och cocktailtomat.
4. Häll ordentligt med is i drinkglas. Fyll på med Bloody Mary och eventuellt lite vodka.
5. Stick ner stjälkselleri och krispigt bacon, toppa med spetten och en citronklyfta. Avsluta gärna med några extra stänk tabasco och några varv med svartpepparkvarnen.
Köpklart recept för totalt
158,25 kr
Köpklart recept för
158,25 kr