Bloody Mary all in

Tänk om man kunde bli mätt på en drink, då kan man ju slå ihop fördrink med förrätt. Det kan man! Spana in vår Bloody Mary all-in med krispigt bacon.

30 min

Bloody Mary all in

Ingredienser

  • 6 burk
    Big Tom Bloody Mary mix (och ett stänk vodka om man vill)
  • 4 skivor
    skivor bacon, gärna lite extra tjocka
  • 4 st
    spett
  • 4 st
    feferoni
  • 4 st
    ostkuber, t ex blåmögelost, lagrad grevé
  • 4 st
    Torpedo Vannameiräkor, panerade
  • 4 st
    kalamataoliver
  • 4 st
    cocktailtomat
  • 4 st
    stjälkselleristänger, gärna med blad
  • 4 st
    citronklyftor
  • Is – kuber eller kross
  • 8 droppar
    Tabasco
  • 1 nypa
    svartpeppar

Gör så här

1. Stek baconskivorna krispiga i ugn på 175°C i ca 15 min, vänd gärna baconet efter halva tiden. Låt svalna på hushållspapper.

2. Tillaga räkorna enligt instruktion på förpackningen.

3. Gör 4 spett med feferoni, osttärning, ugnsbakad räka, oliv och cocktailtomat.

4. Häll ordentligt med is i drinkglas. Fyll på med Bloody Mary och eventuellt lite vodka.

5. Stick ner stjälkselleri och krispigt bacon, toppa med spetten och en citronklyfta. Avsluta gärna med några extra stänk tabasco och några varv med svartpepparkvarnen.

4 portioner

304,85 kr
Hemköp chat icon