Bönpasta med pesto och läskande gurkvatten med mynta
En enkel och god vegorätt för middagen mitt i veckan. Bönpastan ger mycket smak och sälta och passar perfekt till peston och zucchinin. Toppa med rostade solros- och pumpakärnor för exta nötig smak.
30 min
10 ingredienser
Köpklart recept för totalt
189,55 kr
1 st
zucchini
200 g
bönpasta spaghetti
250 g
sojabönor frysta
1 burk
grön pesto à la Genovese
1 påse
småbladsmix
1 dl
solros- eller pumpakärnor
GURKVATTEN
0.5 st
gurka
1 l
vatten
1 knippe
myntablad
0.5 st
citron i skivor
Allergiinformation
nötter och soja
Ingredienser
1 st
zucchini
200 g
bönpasta spaghetti
250 g
sojabönor frysta
1 burk
grön pesto à la Genovese
1 påse
småbladsmix
1 dl
solros- eller pumpakärnor
GURKVATTEN
0.5 st
gurka
1 l
vatten
1 knippe
myntablad
0.5 st
citron i skivor
Allergiinformation
nötter och soja
Gör så här
1. Strimla zucchinin med potatisskalare och skär spaghettitunna.
2. Koka bönpastan enligt anvisning på förpackningen. Låt zucchinin koka med sista minuten.
3. Låt pasta rinna av och blanda med peston. Lägg upp på fat tillsammans med salladen.
4. Rosta solroskärnor eller pumpakärnor och toppa på pastan.
5. Mixa alla ingredienser till gurkvattnet tillsammans med några isbitar. Servera i glas med is och skivor av citron.
Inköpslista
Vi föreslår dessa varor
Köpklart recept för totalt
189,55 kr
Köpklart recept för
189,55 kr