Bowl med fishnuggets

En frisk bowl gör vardagen smidigare. Ställ fram i skålar och låt var och en plocka ihop sin egen middag.

20 min

Bowl med fishnuggets

Ingredienser

  • 450 g
    Garant Crispy Fish Bites
  • 2 dl
    matvete
  • 40 g
    sallad
  • 0.5 st
    gurka
  • 250 g
    fryst mango
  • 1 dl
    picklad rödlök
  • 2 knippe
    koriander (1 knippe till bowlen + 1 knippe till dressingen)
  • 2 dl
    tortillachips

Örtdressing med jalapeño

  • 1.5 msk
    picklad jalapeño
  • 1 näve
    spenat
  • 1 dl
    majonnäs
  • 2 msk
    crème fraiche
  • 1 nypa
    salt
  • 1 nypa
    svartpeppar

Gör så här

Dressing

  1. Mixa jalapeño, en knippe koriander och spenat med majonnäs.
  2. Vänd i crème fraiche och smaka av med salt och nymalen svartpeppar.

 

Bowl

  1. Tina mangon (gärna i kylskåp).
  2. Tillaga matvete och fisk enligt anvisning på förpackningarna.
  3. Ta bort stjälkarna från koriandern.
  4. Skär gurkan i bitar.
  5. Lägg upp sallad och matvete i portionsskålar. Fördela gurka, mango och fish bites i dessa.
  6. Toppa med picklad lök och koriander. Smula över tortillachips. Servera med örtdressing.

4 portioner