Recept från Barilla. Laga en underbar bruschetta med Pesto alla Genovese. Den här bruschettan komponeras med valfri lufttorkad skinka, lantbröd och svarta oliver. Toppa rikligt med pesto!
20 min
10 ingredienser
Köpklart recept för totalt
154,74 kr
4 skivor
lantbröd
4 skivor
parmaskinka
1 st
vitlöksklyfta
1 st
aubergine, liten, tärnad
1 st
paprika
4 msk
Barilla Pesto alla Genovese
100 g
svarta oliver
1 msk
olivolja
1 nypa
salt
1 nypa
nymalen svartpeppar
4 skivor
lantbröd
4 skivor
parmaskinka
1 st
vitlöksklyfta
1 st
aubergine, liten, tärnad
1 st
paprika
4 msk
Barilla Pesto alla Genovese
100 g
svarta oliver
1 msk
olivolja
1 nypa
salt
1 nypa
nymalen svartpeppar
1. Sätt ugnen på 180°. Dela paprikan och kärna ur. Lägg på en plåt med skinnet uppåt och grilla i ca 15 min.
2. Grilla eller rosta lantbrödet under tiden. Stek aubergine tillsammans med vitlöken i olivolja, salta och peppra. Ta ut paprikan ur ugnen och dela i fyra bitar.
3. "Bygg upp" bruschettan vid servering med aubergine, parmaskinka och paprika. Toppa med pesto och oliver.
Köpklart recept för totalt
154,74 kr
Köpklart recept för
154,74 kr