Hemköp

Bruschetta med Barilla Pesto alla Genovese och parmaskinka

Recept från Barilla. Laga en underbar bruschetta med Pesto alla Genovese. Den här bruschettan komponeras med valfri lufttorkad skinka, lantbröd och svarta oliver. Toppa rikligt med pesto! 

20 min

Bruschetta med Barilla Pesto alla Genovese och parmaskinka

Ingredienser

  • 4 skivor
    lantbröd
  • 4 skivor
    parmaskinka
  • 1 st
    vitlöksklyfta
  • 1 st
    aubergine, liten, tärnad
  • 1 st
    paprika
  • 4 msk
    Barilla Pesto alla Genovese
  • 100 g
    svarta oliver
  • 1 msk
    olivolja
  • 1 nypa
    salt
  • 1 nypa
    nymalen svartpeppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 180°. Dela paprikan och kärna ur. Lägg på en plåt med skinnet uppåt och grilla i ca 15 min.

2. Grilla eller rosta lantbrödet under tiden. Stek aubergine tillsammans med vitlöken i olivolja, salta och peppra. Ta ut paprikan ur ugnen och dela i fyra bitar.

3. "Bygg upp" bruschettan vid servering med aubergine, parmaskinka och paprika. Toppa med pesto och oliver.

4 portioner

Hemköp chat icon