Bruschetta med Barilla Pesto alla Genovese och parmaskinka

Recept från Barilla. Laga en underbar bruschetta med Pesto alla Genovese. Den här bruschettan komponeras med valfri lufttorkad skinka, lantbröd och svarta oliver. Toppa rikligt med pesto! 

20 min

10 ingredienser


Köpklart recept för totalt

154,74 kr

Bruschetta med Barilla Pesto alla Genovese och parmaskinka
  • 4 skivor

    lantbröd

  • 4 skivor

    parmaskinka

  • 1 st

    vitlöksklyfta

  • 1 st

    aubergine, liten, tärnad

  • 1 st

    paprika

  • 4 msk

    Barilla Pesto alla Genovese

  • 100 g

    svarta oliver

  • 1 msk

    olivolja

  • 1 nypa

    salt

  • 1 nypa

    nymalen svartpeppar

Ingredienser

  • 4 skivor

    lantbröd

  • 4 skivor

    parmaskinka

  • 1 st

    vitlöksklyfta

  • 1 st

    aubergine, liten, tärnad

  • 1 st

    paprika

  • 4 msk

    Barilla Pesto alla Genovese

  • 100 g

    svarta oliver

  • 1 msk

    olivolja

  • 1 nypa

    salt

  • 1 nypa

    nymalen svartpeppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 180°. Dela paprikan och kärna ur. Lägg på en plåt med skinnet uppåt och grilla i ca 15 min.

2. Grilla eller rosta lantbrödet under tiden. Stek aubergine tillsammans med vitlöken i olivolja, salta och peppra. Ta ut paprikan ur ugnen och dela i fyra bitar.

3. "Bygg upp" bruschettan vid servering med aubergine, parmaskinka och paprika. Toppa med pesto och oliver.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

154,74 kr

Köpklart recept för

154,74 kr